Menstruatie stopt maar niet

  • #1

    Hallo iedereen

    Drie maand geleden kreeg ik tijdens ik de pil nog nam (dus niet in de stopweek) mijn menstruatie. Ik dacht dat ze zou stoppen na mijn stopweek maar dat gebeurde dus niet. Ik heb nog enkele dagen gewacht maar toen ik mijn maandstonden langer dan 20 dagen had ben ik naar de huisarts geweest. Hij heeft me Primolut voorgeschreven. Die pil heb ik 2 maand moeten nemen. Het duurde even voor mijn menstruatie stopte maar na een week stopte ze eindelijk. Maar na ik Primolut een maand nam begon het allemaal opnieuw. Maar dan had ik niet zoveel bloedverlies. Elke dag een heel klein beetje. Nu ben ik moeten stoppen met Primolut en ben ik terug aan de normale pil. Mijn menstruatie is dus nu weer volledig doorgebroken terwijl ik niet eens in mijn stopweek zit...
    Dit begint echt een probleem te worden. Ik ga dan morgen ook bellen naar mijn gynaecologe voor een afspraak. Omdat ik uit ervaring weet dat die afspraak jammer genoeg lang op zich gaat langen wachten door de hoeveelheid patiënten van mijn gynae wou ik toch graag al eens kijken of iemand dezelfde ervaringen heeft gehad en wat de uitkomst was?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het is een wijze zet om naar de gynaecoloog te gaan. Vraag dan om een spoedafspraak omdat je al weken bloedingen hebt. Er is bij iedere arts altijd ruimte voor spoedafspraken.

    Reageer
    #3

    Laat je schildklier testen, ik was steeds 8 weken achtereen ongesteld. Na een aantal jaar kwamen ze door een ander symptoom erachter dat me schildklier het niet deed. Ik was niet dik dus dat is niet altijd het belangrijkste symptoom, wat meestal wel ge dacht word.

    Reageer
    #4

    Hoi

    Ik zit momenteel in exact dezelfde situatie! Wat was de uitkomst?

    Reageer
Reageer op: Menstruatie stopt maar niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief