Overtijd!

  • #1

    Hallo,

    Ik ben vandaag 10 dagen overtijd.
    Mijn laatste menstruatie was 4 februari t/m 7 februari.
    Ik had vorige week maandag 4 maart ongesteld moeten worden. Ik heb altijd een regelmatige mensttruatiecyclus (28 dagen) en ben altijd 4 dagen ongesteld.

    Omdat mijn partner en ik een kind willen slik ik geen pil meer. Ben sinds oktober 2012 gestopt met de pil. Nadat ik gestopt ben met de pil ben ik gewoon elke maand weer ongesteld geworden.

    Ik heb eergister een zwangerschapstest gedaan maar deze was negatief. Vanochtend heb ik urine gebracht om te testen naar de huisarts en die gaf aan dat ik niet zwanger ben. Verder gaf de huisarts aan dat ik gewoon moet afwachten en geduld moet hebben.

    Maar ik maak me behoorlijk zorgen dat er iets mis is met me omdat ik niet ongesteld ben geworden.

    Kan iemand me advies geven wat ik het beste kan doen?

    Reageer
    #2

    Ik denk het advies van je huisarts opvolgen; afwachten. Het moeilijkste wat er is. De ongesteldheid is heel gevoelig voor allerlei invloeden; hij kan al uitgesteld worden door stress. Afwachten, wachten, wachten vrees ik.

    Reageer
    #3

    Ja er zit inderdaad niks anders op dan afwachten. Het gekke eraan is dat ik zo geen oorzaken kan bedenken behalve een eventuele zwangerschap. ik heb geen stress en ben verder gewoon gezond. Ik vroeg me af of het kan komen doordat ik foliumzuur slik dat me menstruatie uitblijft?

    Reageer
Reageer op: Overtijd!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief