Vreemde menstruatie

  • #1

    hallo!

    normaal lees ik alleen mee op het forum maar nu heb ik zelf een vraag en hoop dat er hier mensen zijn die mij kunnen helpen
    Ruim een jaar geleden ben ik gestopt met de pil sinds die heb ik een menstruatie die 5 a 6 dagen duurt de eerste 3 dagen zijn altijd het heftigst ik verlies dan veel bloed waarbij ook stolsels.
    Sinds vorige maand heb ik een hele andere menstruatie. Mijn menstruatie duurt maar 3 a 4 dagen en verlies maar heel weinig bloed aan alleen een inlegkruisje heb ik genoeg ook verlies ik geen stolsel en is het helder rood terwijl ik normaal gewent ben dat het donker rood is.
    Nu is mijn vraag of er mensen zijn die dit herkennen? ik heb ook wwl eens gehoord over een pseudo menstruatie zou dat het misschien kunnen zijn?
    Ik heb dit al gepost in het zwangerschapsforum maat daar wordt er niet op gerageerd vandaar dat ik het hier probeer

    Reageer
    #2

    Beste Cindy,
    Vooralsnog denk ik niet dat er iets ongewoons is aan je huidige menstruatie. Het kan goed zijn dat je menstruatie voorheen anders was omdat je was gestopt met de pil. Dit heeft zich waarschijnljk inmiddels hersteld.
    Juist helderrood bloedverlies duidt op een normale menstruatie.

    Reageer
Reageer op: Vreemde menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief