Vreemde menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,

  Ik ben seksueel actief en is altijd goed gegaan met condoom (Check het altijd achteraf voor de zekerheid), verder "vrij" ik soms wel met mijn vriend als alleen hij een onderbroek aan heeft en verder geen bescherming. Hij zit er soms dus wel een beetje in maar verder komt hij niet klaar, en dus met onderbroek aan. Voor zover de achtergrondinformatie.

  Ik heb altijd een goeie cyclus gehad met duidelijke klachten. Ik denk dat m'n hormonen nogal uit balans zijn sinds ik seksueel actief ben, mijn pms klachten beginnen eerder en vorige keer was mijn menstruatie erg laat en hevig. Dit keer was ik op tijd maar het bloedverlies is veeeel minder dan ik gewend ben. Het is vloeibaarder dan normaal maar wel helderrood. Ik heb nu 3 dagen bloedverlies gehad en het lijkt al te stoppen.

  Mijn vraag is: wat is er aan de hand? Is dit een doorbraakbloeding? Of zijn mijn hormonen inderdaad in de war geschopt? Ik had 2 weken voor m'n menstruatie pijnlijke borsten en nu is dat weer weg. Is er toch kans op zwangerschap??

  Reageer
  #2

  Je had toch gewoon op tijd je menstruatie en met 3 dagen bloedverlies? Dan  is er toch eigenlijk niets aan de hand... Je menstruatie kan wel eens een keer wat minder zijn dan je gewend bent. Als de condoom niet scheurt, is er geen reden om te denken dat je zwanger bent

  Reageer
  #3

  ja maar te weinig bloedverlies, dat zit me niet lekker. En er is een kleine kans dat er wel sperma in me is gekomen maar dat was niet tijdens te seks dat is goed gegaan.  Dan denk ik toch aan seks met onderbroek wat op een of andere manier mis gegaan is. Mijn cyclus was altijd zo nauwkeurig en duidelijk en nu ineens dit...

  Reageer
  #4

  Sperma gaat niet door stof/kleding....

   

  Doe dan een zwangerschapstest.

  Reageer
Reageer op: Vreemde menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief