uitblijven menstruatie

  • #1

    Hallo

    ik ben nu al 3 maanden geleden niet meer ongesteld geworden ik heb al wel sexuele contacten gehad,paar weken terug naar de dokter geweest of ik niet zwanger was dit bleek gelukkig niet te zijn.

    sinds een paar dagen heb ik een pijnlijke en jeukende vagina wat kan dit zijn.
    hierdoor heb ik een ook vaak pijn onder me navel.

    en dikke slijm proppen in me onderbroek,komt de ongesteld er dan aan?

    hoop graag een reactie te horen

    groetjes

    Reageer
    #2

    Hallo ...

    Een pijnlijke en jeukende vagina is reden genoeg om je huisarts nog eens te bezoeken. Deze klachten kunnen duiden op een infectie of ziekte, dus niet mee blijven lopen.

    Vreemd dat je menstruatie ineens 3 maanden wegblijft. Was je hiervoor altijd regelmatig ongesteld? Ben je onlangs veel afgevallen? Hierdoor kan je menstruatie ook wegblijven. Of heb je medicaitie gebruikt die effect kan hebben op je menstruatie?

    Ik zou contact opnemen met je huisarts; niet alleen voor het uitblijven van je menstruatie, maar ook voor de andere klachten.

    Reageer
    #3

    Neem contact op als de klachten veranderen, bijvoorbeeld: bij aanhoudende jeuk of een branderig gevoel bij het plassen; als de afscheiding van kleur en geur verandert (geel-groen, onaangenaam ruikend); als de afscheiding bloederig is (buiten de menstruatie).

    Bron: http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU2a.htm

    Reageer
Reageer op: uitblijven menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief