Heftige krampen

  • #1

    Ik ben momenteel ongesteld en hoewel ik altijd de eerste dag wel wat krampen heb tijdens mijn menstruatie heb ik het nu al 4 dagen aan een stuk en de pijn is ook heftiger. Nu las ik het een en ander over endimetriose. Is het mogelijk dat je zoiets opeens ontwikkeld. Ik ben 34 en heb al 2 kinderen. Kan het zijn dat je soms een heftigere pijn ervaart die langer duurt of is endometriose mogelijk op latere leeftijd opeens?

    Reageer
    #2

    Onmogelijk is het niet, maar alleen een gynaecoloog kan daar uitsluitsel over geven na onderzoek

    Reageer
    #3

    Even om terug te komen op dit topic. Ik was naar de huisarts geweest en die dacht dat ik gewoon een keer een ontregelde menstruatie had. Ze schreef me ibuprofen 600 voor om 3 maal daags in te nemen tegen de krampen en om het bloeden te verminderen. 2 dagen later was mijn menstruatie voorbij. Wel heb ik nog steeds krampen in mijn onderbuik, echt laag en ook in mijn bovenbenen zoals bij mijn menstruatie. Ik heb ook veel afscheiding en die ruikt wat sterker dan normaal. Ik kan geen soa hebben. Ook heb ik rechts bovenin naast mijn maag een stekende pijn als ik inadem al een aantal dagen. Het lijkt wel alsof mijn hele buik ergens last van heeft. Passen deze symptomen bij iets? Ik ga maandag sowieso de huisarts maar weer bellen maar krijg er een beetje stress van elke keer buikpijn.

    Reageer
    #4

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen helaas.

    Reageer
    #5

    De huisarts had beter Naproxen kunnen voorschrijven bij menstruatie pijn, dat werkt daarbij beter dan Ibuprofen.
    Ik zou een verwijzing naar een gynaecoloog vragen.

    Reageer
Reageer op: Heftige krampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief