Ik word niet ongesteld!

  • #1

    Hallo dames,

    15 december ben ik voor de laatste keer ongesteld geweest. Halverwege november heb ik mijn eerste Coronavacinatie gehad en in januari de tweede. Ik ben al sinds juni vorig jaar gestopt met anticonceptie. En begin me nu toch echt wel zorgen te maken waar mijn menstruatie blijft. Ik was altijd 1x in de 4 weken ongesteld, maar dit blijft nu al bijna 5 maanden weg.
    Ik heb al contact gehad met de huisarts en deze geeft aan dat als ik in juni nog steeds geen menstruatie heb, langs moet komen.

    Echter had ik afgelopen woensdag opeens wat bruine/rode vlekjes in m’n slip.. ik dacht: ‘eindelijk, ik word ongesteld!’ Maar nee, het was van korte duur want met een paar uurtjes hielt het op.

    Ik heb al veel zwangerschapstesten gedaan, maar de test geeft aan negatief. Nu had m’n vriendin het erover dat het een innestelingsbloeding zou kunnen zijn, maar kan dit wel als je niet ongesteld wordt? Dan heb je toch ook geen vruchtbare periode???

    Bedankt alvast!!

    Reageer
Reageer op: Ik word niet ongesteld!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief