Meer slijm dan bloed.

  • #1

    Ik ben vorige maand niet ongesteld geworden tijdens de stopweek. Nu ben ik wel ongesteld geworden alleen is het licht roze en merk ik ook dat het echt veel slijm is met een klein beetje bloed. Is dit normaal of moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Ben je nu dan weer in de stopweek?

    Reageer
    #3

    Niet meer, ik werd ongesteld op de dag dat ik weer begon met het slikken van de pil. Dit was op dag 6

    Reageer
    #4

    Dan even de strip verder afmaken en even kijken hoe het de volgende stopweek is. Ben je pas met de pil begonnen of heb je de pil doorgeslikt voor de vorige stopweek?

    Reageer
    #5

    Ik slik de pil al ongeveer 8/9 jaar. Normaal slik ik door maar ik omdat ik corona heb gehad heb ik een stopweek ingelast de vorige keer en toen werd ik niet ongesteld. Dit is ook de reden waarom ik nu ook een stopweek heb ingelast met dit als resultaat.  Twee zwangerschapstesten gedaan en waren beiden negatief.

    Reageer
    #6

    Dan zou dat ook nog een gevolg van corona kunnen zijn. meer vrouwen heb daar last van. Wellicht ook nog een combinatie met het doorslikken voorafgaand.  De strip gewoon even afmaken en dan weer een stopweek houden

    Reageer
    #7

    Oke bedankt! Ik zal volgende stopweek ook even in de gaten houden en anders contact opnemen met mijn huisarts.

    Reageer
Reageer op: Meer slijm dan bloed.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief