Altijd onregelmatig

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal,
  Ik vraag me af in hoe verre mijn cyclus "normaal" is.
  28-23-25-33-40-23-17-23-29-41-27-47-28-33-25-29.
  Sinds afgelopen zomer heb ik een koperspiraaltje en ik ben ruim 2 jaar geleden gestopt met de pil (Het heeft me ongeveer een jaar gekost om überhaupt weer iets van een regelmatig terugkerende menstruatie te krijgen.

  Online kan ik niet gevonden krijgen hoe veel dagen er tussen menstruaties mag verschillen per maand (enkel dat gemiddeld tussen 21-35 zit, waar ik dus afgelopen jaar een paar keer boven en onder heb gezeten). Ik ben benieuwd of dit bij anderen ook voor komt dat de ene cyclus veel langer duurt dan de andere!

  Reageer
  #3

  Ik denk dat ik mijn antwoord wel heb door het gebrek aan mensen die dit óók hebben.

  Reageer
  #4

  Hoi Elisa, ik weet niet of je dit nog zal lezen maar ik antwoord toch graag.

  Voordat ik aan de pil zat was mijn menstruatie redelijk stipt (altijd rond de 28 dagen). Tijdens de pil was het zéér stipt aangezien ik steeds kon kiezen wanneer ik ongesteld werd. In september ben ik gestopt met de pil (7 maanden geleden ongeveer). Sindsdien is mijn menstruatie ongelofelijk onregelmatig.

  Mijn cyclussen sinds ik stopte met de pil: 30 - 46 - 38 - 32 - 28 - 34

  Je hoeft je hierover dus absoluut geen zorgen te maken. Er zijn een heleboel vrouwen die hier, net als ons, mee te maken hebben. Ik denk niet dat er een "maximum aantal dagen" tussen elke cyclus mag zitten. Ieder lichaam is anders en zolang jij jezelf gezond voelt is er niets aan de hand.

  Ik hoop dat je hier wat aan gehad hebt! Prettige avond nog verder!

   

   

  Reageer
Reageer op: Altijd onregelmatig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief