2e keer ongesteld in deze maand.

Online ZorgZus
 • #1

  Hey,

  Ik ben dus voor de 2e keer ongesteld geworden voor deze maand. Rond de 9 of 10e werd ik ongesteld en hield dit aan voor zo’n 3-4 dagen. Gistermiddag begon ik weer menstruatiekrampen te krijgen en toen ik keek zag ik veel bloed. Ik bloed ook veel meer dan normaal, het was echt niet normaal veel. Daarna heb ik niet meer gebloed voor derest van de dag (wat ik heel vreemd vindt). Net werd ik wakker weer met pijn, en bloed ik weer echt zoveel. Ik heb denk ik nog nooit zoveel bloed gezien dat ik verloren heb.

  Weet iemand hoe dit komt?

  Reageer
  #2

  Hoe oud ben je?
  Zijn je menstruaties regelmatig?

  Reageer
  #3

  Ik ben 17. Ik ben al zo’n 3 jaar ongesteld en dit is de eerste keer dat mij zoiets overkomt. Daarnaast zijn mijn menstruaties niet regelmatig nee. Soms begin van de maand, midden of dan weer eind. Maar nooit 2x in een maand. Ik ben gewoon 2 weken geleden al geweest 🙁

  Reageer
  #4

  Als je menstruaties onregelmatig zijn kan dat weleens voor komen

  Reageer
  #5

  Denk je hormonen uit balans. Een complementair genezer zou je kunnen adviseren.

  Reageer
  #6

  Hmm dat zou best kunnen ja. We zijn inmiddels al 4 dagen verder en ik bloed nogsteeds echt heel erg. Het vreemde is dat dit er niet uitziet als menstruatiebloed. Klinkt misschien een beetje vies, maar dit is echt fel rood bloed. Echt geen menstruatie achtige bloed. Ik dacht zelf dat ik me misschien perongeluk heb gesneden tijdens het scheren, maar het was niet zo. Elke ochtend/middag zodra ik wakker wordt, zie ik echt een hele bloedbad. Tis echt een hele lading. Ik vind het echt niet erg om voor de 2e keer ongesteld te zijn in een maand, kan soms wel eens gebeuren weetje. Waar ik me meer druk om maak is om mijn bloedverlies. Dit is echt overdreven hevig. Ik wacht een paar dagen nog af en anders ga ik naar de huisarts. Want ik maak me echt zorgen om de hoeveelheid bloed wat er uit komt. Geloof me, het is echt niet normaal veel.

  Reageer
  #7

  Daarnaast helpen m’n tampons ook niet, want ik lek gewoon op mijn ondergoed. Heeft iemand tips hoe ik hier mee kan omgaan? Wat kan ik in de tussentijd doen tot het ophoudt en tot ik naar de huisarts ben geweest?

  Reageer
  #8

  Dan moet je contact opnemen met je huisarts. Je kunt zo bloedarmoede krijgen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: 2e keer ongesteld in deze maand.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief