2 keer in de maand ongesteld?

 • #1

  Hallo allemaal, ik was vorige week ongesteld geweest, dit was al een week te laat. Het bloed was vorige week erg donker en het was minder dan normaal. Het was na een paar dagen weer voorbij en ik was nu een week niet meer ongesteld. Nu kreeg ik vanmiddag ineens kramp in mijn onderbuik en zat er ineems bloed in mijn onderbroek. Het was niet super veel maar ook niet weinig. Het zag er ook raar uit. Het was vrij licht van kleur en een beetje klonterig en plakkerig. Weet iemand wat dit kan zijn??? Ik heb trouwens bog nooit seks gehad ofso en heb zoiets ook nog nooit gehad.

  Reactie
  #2

  Dit zou ik zeker met je huisarts bespreken. Het komt voor bij vrouwen voorafgaand aan de overgang, maar dat is bij jou duidelijk een brug veel te ver. Ga vragen wat het is. Waarschijnlijk maakt men dan een uitstrijkje en kijkt het bloed even na.

  Reactie
  #4

  Mijn bloedverlies ziet er vandaag uit zoals gewone menstruatie en ik heb ook last van wat krampen. Maar ik ben dus wel 2 weken te vroeg ongesteld en een week na de vorige keer. Ik gebruik geen pijnstillers dus daar zou het niet door kunnen komen.

  Reactie
Reageer op: 2 keer in de maand ongesteld?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief