Menstruatie versnellen

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben intiem met iemand geweest en is niet zeker of hij is klaar gekomen in mij. Heb contact gehad met de jongen en zegt dat het niet zo is en ik mij niet druk moet maken, nu heb ik binnen 12 uur de map genomen voor de zekerheid. Ik moet eind deze maand pas weer ongesteld worden, maar vind het toch spannend. Ik heb wel last gehad van vermoeidheid en duizeligheid na inname van de map dus denk dat het goed zijn verwerking heeft gedaan. Maar zijn er mogelijkheden om je menstruatie te versnellen of iets zodat ik niet tot einde van de maand hoef te wachten

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik denk dat je dat juist niet moet willen, als het al mogelijk is.

  Je wilt weten of je een normale cyclus hebt, dan moet je niet nu eerder ongesteld willen worden. Nu heb je zowieso al kans dat de morning after pil het wat ontregelt, dus ook zonder zwangerschap is de kans dat je niet aan het eind van de maand je menstruatie krijgt op het tijdstip dat je het verwacht.

  Reageer
  #3

  Hoi,

  ja dat is zeker waar. Ik wacht het wel gewoon af... heb normaal wel hele regelmatige cyclus. Moet mezelf gewoon niet zo gek maken.. het zal wel loslopen en niet zwanger zijn maar ja.

  wel merk ik dat ik meer moe ben en soms duizelig en verminderde eetlust, kan dit komen door de map?

  Reageer
  #4

  Je zult toch gewoon af moeten wachten. 14 dagen na de seks kun je wel een zwangerschapstest doen

  Reageer
Reageer op: Menstruatie versnellen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief