Naar voor menstruatie?

  • #1

    Ik moest net naar de wc en had buikkrampen. Ik had ontlasting. Daarna liep ik weer terug naar mn stoel maar werd ineens naar, misselijk en duizelig, alsof ik flauw kon vallen. Ik moet over 2 dagen ongesteld worden en ik voel het denk ik aankomen. Ben ontzettend moe. Ik zou ook zwanger kunnen zijn aangezien we het aan het proberen zijn maar mijn gevoel zegt van niet. Maar kan het dus voorkomen dat je naar wordt voor de menstruatie terwijl je dus nog niet aan het bloeden bent?

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen. Maar het kan ook van de buikrampen en het ontlasten zijn

    Reageer
    #3

    Maar dat is toch niet goed als het daar van is? Kan het kwaad?

    Reageer
    #4

    Het is vooral vervelend maar kan best een keer gebeuren

    Reageer
    #5

    Kan te maken hebben met je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Overigens zegt bloedonderzoek niet zo heel veel over tekorten en wordt maar op een paar stofjes getest. Denk aan onder andere magnesium, vitamine B en D en gammalinoleenzuur. Als je de pil hebt gebruikt: die zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen en bevordert een toestand van oestrogeendominantie.

    Reageer
Reageer op: Naar voor menstruatie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief