Ben ik zwanger?

  • #1

    Hallo,

    Mijn menstruatie periode is op tijd begonnen, ik gebruik geen pil, de vooraf ingeplande dag raakte ik ongesteld. Het was iets minder dan normaal gesproken, maar de tweede dag nog wel zo hevig dat ik twee keer ben doorgelekt in mijn onderbroek en zelfs mijn broek.
    Echter, is bij dag (3/)4 mijn menstruatie over gegaan naar donkerbruin (oud)bloed. Dit gebeurt normaliter op dag 5/6/7, hierna bouwt het steeds meer af. Dag 9/10 stopt dan ook het bruine bloed.
    Ik zit nu op dag 5 en er komt zelfs geen/nauwelijks bruin bloed meer.

    Kan dit een innestelingsbloeding zijn? Ik heb vernomen dat dit vaak een lichte bloeding is en maximaal 2 dagen duurt. In mijn geval is dit iets anders, zou dit alsnog kunnen? Ik ben erg bang dat ik per ongeluk zwanger ben geraakt, want ik heb geen onveilige seks gehad.

    Wanneer kan ik het beste een zwangerschapstest doen, ik maak me grote zorgen en stress heeft een slechte invloed op mijn cyclus daar ben ik mij van bewust.

    Ik hoop dat ik geholpen kan worden!

    Reageer
    #2

    Dat lijkt toch op een menstruatie. En die kan best wel eens wat minders/anders zijn dan je gewend bent

    Reageer
    #3

    Dit stelt me enigszins gerust, maar kan het dan dat mijn ongesteldheid zo abrupt stopt? Normaliter duurt het uitbloeden een aantal dagen, gemiddeld rond de 3 tot 4 dagen, in dit geval 1 tot 2 dagen. En deze periode was de periode dat ik seksueel wat actiever was dan normaal gesproken (met dezelfde partner uiteraard).

    Reageer
    #4

    Het kan best een keer anders zijn dan je gewend bent. Warm weer, stress, vermoeidheid te weinig drinken, kunnen daar wel invloed op hebben

    Reageer
    #5

    Problemen met menstruatie en cyclus kunnen te maken hebben met tekorten aan voedingsstoffen, met oestrogeendominantie. Kan je wat over opzoeken.

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief