bruin slijm? help

  • #1

    Hallo, ik ben 2 dagen eerder (vorige week woensdag i.p.v. vrijdag, sinds gister weer met nieuwe strip begonnen) met mijn stopweek begonnen zodat ik niet ongesteld zou zijn op vakantie. Nu ga ik morgen op vakantie en ik heb nogsteeds last van bruin slijm. Is er iets tegen te doen zodat dit stopt voordat ik op vakantie ga? Anders zou ik het echt heel vervelend vinden..

    Reageer
    #2

    Daar is helaas niets aan te doen

    Reageer
    #3

    Pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding en bevordert een toestand van oestrogeendominantie. Enige wat helpt is hormoonvrije anticonceptie. Tegen de afscheiding kan je een stukje natuurspons indoen. Wel hygiënisch mee zijn.

    Reageer
    #4

    Ik slik altijd door, en dan na de 3e strip las ik een stopweek in. Alleen nu zat ik op de helft van mijn derde strip en had  ik last van bruine afscheiding, soms zelfs zwarte propjes in mijn onderbroek. Eerst dacht ik gewoon oud bloed, maar die bruine afscheiding blijft nog steeds terwijl ik nu al 4 dagen ben gestopt met slikken om maar gewoon een stopweek in te lassen. Ik vraag me af of ik hierover mijn huisarts moet bellen, of is het heel normaal? Wat betekent die bruine afscheiding eigenlijk? En als ik volgende week dinsdag weer begin met slikken, ben ik dan gewoon beschermd, ja toch?
    Dit is trouwens de eerste keer dat ik dit heb, een ik ben al 2 jaar aan de pil, en al minstens een jaar slik ik altijd (3 maanden) door.

    Reageer
    #5

    Je hoeft daar niet voor naar de huisarts. Het is toch een normaal verschijnsel vooral bij het doorslikken van de pil. Als je weer op tijd met de pil begint, ben je en blijf je gewoon beschermd

    Reageer
Reageer op: bruin slijm? help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief