menstruatie en benauwdheid?

  • #1

    kan het zo zijn dat je best benauwd kan worden voor en tijdens je menstruatie. klachteb die lijken op htperventilatie dat door hormonen komt?

    Reageer
    #2

    Dat zou kunnen. Het kan ook zijn, dat je door de menstruatie gaat hyperventileren

    Reageer
    #3

    Bij menstruatieklachten kan je voeding een rol spelen, onder andere al de snelle suikers die veel mensen nuttigen. Dit zorgt voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, wat allerlei klachten kan geven. Ook kan je tekorten aan bepaalde stoffen hebben; vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Ook kan oestrogeendominantie spelen. Dan is het oestrogeen relatief te hoog te opzichte van  het progesteron. Kortom, goed voor je gezondheid zorgen kan schelen in allerlei klachten op de kortere of langere termijn.

    Reageer
    #4

    Ik heb laast week zo last van benauwdheid en niet me zelf gewoon heel vervelend gevoel en door het benauwdheid krijg ik paniek aanvallen.ben heel lang niet ongesteld geweest 3 maanden fso en vandaag eindelijk wel...en dacht meteen meschien drm vreet ik heel de koel kast en heel erg benauwdheid en niet lekker slapen...heel vervelend en ook echt hoofdpijn en duizeligheid omdat ik dus steeds geen hyperventileren...

    Reageer
    #5

    Hoi,

    Heb je er ooit aan gedacht dat het met het vaccine te maken kan hebben? Ik weet niet of je gevaccineerd bent en dat is je recht om dat voor jezelf te houden maar er zijn heel veel meldingen van vrouwen waarbij hun menstruatie uit blijft, vrouwen die maanden lang ongesteld zijn, vrouwen na de overgang die ineens weer ongesteld worden.

    En mannen en vrouwen die na vaccinatie minder vruchtbaar zijn geworden. Je hoort dit niet in reguliere media wat ergens wel logisch is anders zouden mensen niet meer gaan vaccineren of in ieder geval minder snel, wat ook logisch is!

    Ik hoop dat het nu weer goed met je gaat en je ongesteldheid weer normaal is.

    Reageer
    #6

    Hoi, heb je toevallig ook last van rechter schouder, pijn tussen schouderbladen? Zo ja dan zou het wel eens endometriose kunnen zijn.

    Reageer
Reageer op: menstruatie en benauwdheid?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief