Onregelmatige cyclus (hormonale onbalans?)

  • #1

    Hallo,

    Ik heb onregelmatige cyclussen (tussen de 30 en 45 dagen). Ik heb een klein beetje ondergewicht (mijn hele leven al). Ik heb veel last van acne. En heb ook al jaren een bultje in mijn borst wat vorig jaar is onderzocht. Dit blijkt een fibroadenoom of bindweefselophoping te zijn. Hij verandert soms ook in grootte. Ik heb het gevoel dat er een hormonaal onbalans is in mijn lichaam. Zou dat samen kunnen hangen met de symptomen die ik heb? Ik probeer nu sinds enkele maanden zwanger te worden en hou mijn temperatuur bij. Hieruit kan ik opmaken dat ik wel een eisprong heb. Verder eet ik gevarieerd en laat ik toegevoegde suikers en wit brood/pasta etc staan. Wat kan ik nog meer doen?

     

    Groetjes, Lola

    Reageer
    #2

    Verder eet ik gevarieerd en laat ik toegevoegde suikers en wit brood/pasta etc staan   Waarom laat je die dingen staan als je toch ondergewicht hebt?

    Hoe oud ben je? Hoe groot ben je en wat weeg je? Ondergewicht kan daar wel invloed op hebben

    Reageer
Reageer op: Onregelmatige cyclus (hormonale onbalans?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief