Oxazepam

 • #1

  Ik heb een vraag. Ik heb een tijd geleden oxazepam (10 mg) voorgeschreven gekregen van de huisarts i.v.m. angst en paniekaanvallen. Ik heb het 1 keer gebruikt om te kijken wat het voor effect op mij had. Nou heb ik morgen een situatie waar ik deze wil gebruiken. Ik heb toen die keer 1 pil genomen, maar naar mijn idee had het niet heel veel effect. Maar ik ben bang dat als ik er straks 2 neem, dat het misschien te veel is voor me. Is dat mogelijk? Ik heb niet veel lichaamsgewicht dus ik ga er van uit dat ik niet veel nodig zal hebben.

  Reageer
  #2

  Ik zou er ook niet meer dan 1 nemen....

  Ik heb een tijd geleden oxazepam (10 mg) voorgeschreven gekregen van de huisarts i.v.m. angst en paniekaanvallen. Ik heb het 1 keer gebruikt om te kijken wat het voor effect op mij had. Nou heb ik morgen een situatie waar ik deze wil gebruiken. Ik heb toen die keer 1 pil genomen, maar naar mijn idee had het niet heel veel effect.

  Dat is natuurlijk niet zo raar. Je zult dit middel toch iets langer moeten gebruiken voordat het effect heeft op angst en paniekaanvallen.

  Reageer
Reageer op: Oxazepam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief