Overdosis paracetamol, Sertaline, domperidon, alcohol dodelijk?

 • #1

  Ik zou graag willen weten of de combinatie paracetamol, Sertaline, domperidon en alcohol dodelijk is. Hoeveel moet je van elk medicijn slikken?

  Bedankt.

  Reageer
  #2

  Dat heeft geen zin.
  Je gaat er allen maar erg ziek van worden en je problemen lossen er niet door op. Ze worden alleen maar groter.
  Waarom wil je de medicijnen nemen?

  Reageer
  #3

  Ik zit al langere tijd in een depressie en voel me altijd somber. Ik heb besloten dat ik niet meer wil leven, ik wil alleen wel dat het lukt en het liefst met medicijnen.. Maar jij denkt dat je er niet aan kan overlijden?

  Reageer
  #4

  Het heeft echt geen zin. Je zult er alleen maar slechter uitkomen. Je problemen los je er niet mee op....kijk eens op http://www.113online.nl of bel met 0900-0113. Daar zitten hulpverleners die je wellicht kunnen helpen.
  Ben je in behandeling voor de depressie?

  Reageer
  #5

  Ja. Ik 1 keer per week bij een psychiater, 2 keer bij een psycholoog en daarnaast ga ik naar Altrecht toe. Ze proberen me in een kliniek te krijgen, maar dit wil ik niet. M'n beslissing staat echt vast.

  Wel erg bedankt voor het advies. Zijn er nog andere medicijnen waardoor het wel zou lukken?

  Reageer
  #6

  Daar kan ik je natuurlijk geen antwoord op geven......
  Neem contact op met je behandelaar. Ook een depressie kan een keer over gaan.

  Reageer
  #7

  Ik denk niet dat het nog over gaat. Is de combi met erbij Mirtazapine wel dodelijk? Bedankt voor uw snelle reacties.

  Reageer
  #8

  Ik snap dat je denkt dat het niet meer overgaat. Dat is een normaal gevoel dat je hebt als je in een depressie zit...neem contact op met je behandelaar of de link die ik je stuurde.

  Over de medicijnen kan ik je geen antwoord geven.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Neem contact op met de nvve. Als je daar lid van wordt dan krijg je toegang tot een lijst met medicijnen. Deze is via t Internet te bestellen.

  Reageer
  #10

  De medicijnen zijn via t Internet te bestellen. Ze komen ook bij je thuis voor advies.

  Reageer
  #11

  Ik weet het precies... zo simpel en humaan. Maar liever geen politie. Altijd dat gekloot niemand die het weet of niets wil zeggen. Houd dan gewoon je slappe bek. Iedereen moet voor zichzelf weten. Waarom genezen? Je bent immers dood en je bent van niks meer bewust. Leuke dingen kan je dus ook niet missen. Niks maakt uit. Bij kiespijn laat de een tand ook niet in 20-30 weken eruit trekken. Tot slot of je nog 5 of 30 jaar leeft... wat maakt dat uit op het uiteindelijk altijd 'slapen'. Alsof het leven per se prachtig is. Een kind verwekken is uiterst brutaal. Niks wordt gevraagd en plots ben je geboren. Daarna moet je veel geluk hebben!!

  Reageer
  #12

  Hallo ik ben een jongen van 18 die in het verleden een zeer mooi leven had momenteel verkeer ik in een zware depressie en wil ik mijn leven beëindigen me leven zit aleen maar tegen en ben er zat van die het als een tunnel zonder einde wil geen pijnlijke dood maar ben bang dat als ik met me auto tegen een boom aan rij dat ik het zal overleven heeft iemand een tip voor mij groetjes

  Reageer
  #13

  Dat is helaas iets wat niet mogelijk is. Praat met je huisarts hierover

  Reageer
Reageer op: Overdosis paracetamol, Sertaline, domperidon, alcohol dodelijk?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief