Tegenstrijdig advies inname Itraconazol Aurobindo 100 mag

 • #1

  Goedendag,

  Ik heb van de dokter Itraconazol Aurobindo 100 mg meegekregen.

  De dokter zegt je moet per dag 1 tablet slikken en dat 7 dagen lang.
  en dan daarna elke begin van de maand 1x 2 tabletten. (chronisch of bij begin klachten)
  De dokter zei tegen mij: wat de apotheker ook zegt (of wat er op de doos staat) gewoon 1x per dag een tablet en dat 7 dagen lang!

  De huishoudend apotheek de belde de dokter die het recept al door had gefaxt naar de huishoudend apotheek(terwijl ik nog bij de dokter binnen in zijn spreekkamer zat) ook nog omdat de dokter dus 1 tablet per dag had voorgeschreven en dat zou niet kloppen, maar die dokter zegt dus houdt het gewoon bij 1 tablet per dag.
  (zou een aanslag zou op je lichaam vandaar de 1 tablet per dag ipv 2 tabletten per dag) Ik ben gewoon gezond verder (30 jaar)

  maar de huishoudend apotheek blijft zeggen: 2x per 1 tablet gebruiken en ze zeggen dat die dokter fout zit... en dat met 1 tablet per dag de kuur niet zou helpen..

  Nu is de vraag dus... Naar wie moet ik naar luisteren? want ik begrijp er niks meer van..
  of misschien nog handiger wat raad u aan?

  Met Vriendelijke Groeten,

  Jack.

  Reageer
  #2

  In principe bepaald de arts het gebruik van medicijnen. Als de apotheek daar bezwaar tegen heeft, zal de apotheek dat toch moeten "uitvechten" met de huisarts. De dosering kan afhankelijk zijn van de aandoening waartegen het medicijn wordt gebruikt. De dosering kan per aandoening verschillen

  Reageer
Reageer op: Tegenstrijdig advies inname Itraconazol Aurobindo 100 mag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief