Zweten ssri

  • #1

    Ik gebruik nu iets meer dan een maand het antidepressiva paroxetine in een dosering van 10mg per dag. De eerste dagen waren de bijwerkingen heel heftig maar deze namen naar verloop van tijd goed weg, nu heb ik alleen nog erg veel last van overmatig zweten. Weet iemand of dit nog wat meer tijd nodig heeft of dat er andere manieren zijn om dit op te lossen?

    Reageer
    #2

    Oh wat herkenbaar! Alsof ik uit een regenbui of uit de douche gestapt ben. Paar keer per week, en i de zomer al helemaal. Dit bericht is al een paar jaar oud. Maar mocht u dit nog lezen: heeft u een oplossing gevonden?

    Reageer
    #3

    Meer transpireren is een bekende bijwerking van verschillende SSRI's en verwanten.

    Waarschijnlijk wordt dit naar loop van tijd minder, je lichaam went aan het middel.

    Reageer
    #4

    Ik gebruik amitriptyline 50 mg sinds 11 juli 2023. Ben kletsnet als ik een paar uur heb gewandeld. Met als kadootje een enorme verkoudheid. Ik gebruik het middel om beter te slapen. Is er een goed alternatief voor dit middel?

    Reageer
    #5

    Dat kun je het beste met je behandelend arts bespreken

    Reageer
    #6

    Ja ik ga morgen een afspraak maken. Bedankt voor je antwoord. (Ben net terug van vakantie)

    Reageer
Reageer op: Zweten ssri


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief