Vergeten dosis fraxiparine

  • #1

    Hoi

    Ik ben ongeveer 2,5 geleden ontslagen uit het ziekenhuis na een heftige ingreep, en geef mezelf elke avond een fraxiparine spuit om trombose te voorkomen.

    Nu ben ik eergister vanwege erge klachten naar de spoedeisende hulp geweest, na een dag daar geholpen te zijn mocht ik naar huis. Die avond was ik zo moe, dat ik mijn spuit ben vergeten. En het stomme is dat ik het de dag erna ook vergeten ben. In de bijsluiter staat dat ik niet meer na 4 uur de spuit alsnog mag nemen, maar de apotheek of huisarts moet bellen. Echter is het zondag en kan ik beiden niet bereiken. Wat moet ik nu doen? Of toch de huisartsenpost maar weer bellen...

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Hey,

    Je kunt altijd de huisartsenpost of de weekend apotheek bereiken. Dat zou ik dan gelijk maar even doen, lijkt wel belangrijk te weten wat je nu doen moet.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Omdat ze bij de dokterspost beschrijven dat je voor spoed kunt bellen, hield dat mij een beetje af (dit voelt niet als spoed). Maar ga het dan wel nu doen. Bedankt.

    Reageer
    #4

    ik heb zelf eens 1 dag een spuitje vergeten en wel degelijk trombose gekregen..

    Reageer
Reageer op: Vergeten dosis fraxiparine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief