Combinatie medicijnen

  • #1

    Hallo,

    Ik slaap sinds 3 weken ongeveer maar 3uur per nacht vanwege het nieuwe medicijn wat ik moet innemen voor me reuma (plaquenil). Ik ben hier nu een paar dagen mee gestopt, omdat het mijn slaapritme erg verstoorde en ik door de plaquenil momenteel veel slaap te kort kom.

    Ik had gisterenochtend en gisterenavond 1 codeïnepilletje van 20mg ingenomen vanwege me verkoudheid (kriebelhoest). Daarnaast had ik over de dag verdeeld 4x paracetamol van 500mg ingenomen vanwege buikpijn en hoofdpijn. Ik heb ook 2x mtx ingespoten vanwege me reuma. Dat is pas sinds kort dat ik dat moet inspuiten.

    Ik weet dat je van codeïne wat suf wordt en gisterenavond viel ik tijdens het eten zowat in slaap. Mijn moeder denkt dat ik alcohol had gedronken, maar dat was absoluut niet het geval. Is het mogelijk, aangezien je van codeïne suf wordt, dat de combinatie van de codeïne, de paracetamol, de mtx spuiten en de vermoeidheid, ik daardoor zowat in slaap viel?

    Reageer
    #2

    20 mg codeine is voldoende om pardoes in slaap te vallen. Die moet je ook voor de nacht nemen

    Reageer
Reageer op: Combinatie medicijnen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief