Paracetamol

 • #1

  Ik heb zojuist 34 pillen van 500 mg paracetamol ingenomen. Ga ik nu over een paar dagen dood? Wat als er niks gebeurt. Wat zijn de gevolgen? Als mijn lever niet meer goed werkt, wat kan er dan gebeuren?

  Reactie
  #2

  Daar kun je ernstige lever- en nierproblemen van krijgen. Problemen los je daar echt niet mee op. Je wordt er alleen maar ernstig ziek van. Ik raad je dringend aan om 112 te bellen.

  Reactie
  #3

  Nee joh dan komen ze met sirenes en al, totaal onnodig. Maar als mn niet en lever niet meer werken kan ik dan in een rolstoel eindigen als ik niet dood ga? Maar die hoeveelheid moet toch wel voldoende zijn om dood te gaan? Ik voel nu nog niks. Heb alle pillen wel opgelost in water. Ging wat makkelijker dan elke keer zo’n enorme pil inslikken

  Reactie
  #4

  Dat is beslist niet onnodig. Je problemen gaan zo niet weg. Je wordt er alleen maar ernstig ziek van . En dan worden je problemen alleen maar groter.
  Bel 112

  Reactie
  #5

  Nee. Maar je geeft geen antwoord op mijn vraag. Kan ik dan in een rolstoel belanden? Als ik niet dood ga?

  Reactie
  #6

  Nee in een bed

  Reactie
  #7

  Hahahaha wat ben jij eigenlijk een arts?
  Op bed? Bedoel je dan verlamt? Na hoeveel dagen ga ik iets voelen. Voel nog steeds niks. Echt wel een sterke lichaam heb ik

  Reactie
  #8

  Nee niet verlamd. Maar zo ernstig ziek dat je in bed ligt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Voor iemand die zo ver in de put zit en daar zelfmoord voor wil plegen, heb jij nog aardig veel praatjes. Volgens mij verveel jij je.

  Reactie
  #10

  Mag toch nog wel een praatje maken.. ik heb er vrede mee dat ik dood ga. Ik ben er niet verdrietig om. Ik ben zwaar depri geweest en heb er lang mee geleefd, maar nu wel geaccepteerd. Toch niet zo vreemd dat ik wat vragen stel. Ben gewoon nieuwsgierig wat er gebeurt als het mislukt. Zou het jammer vinden als ik de dood niet haal.

  Reactie
Reageer op: Paracetamol
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief