Onwerkelijk gevoel in hoofd door Metronidazol

 • #1

  Vorige week heb ik een blaasontsteking gekregen waarvoor ik antibiotica heb gekregen waar ik niet tegen kon. Meteen mee gestopt. Daarvoor amoxcilline gekregen en omdat ik last had van groene afscheiding heb ik ook metronidazol erbij gekregen. Volgens de huisarts kon dit samen, maar niet dus. Ik ben zondagmiddag ontzettend ziek geworden, hondsberoerd, misselijk maar niet overgeven, opgeblazen buik, hartkloppingen en een onwerkelijk/onrealistisch in mijn hoofd. Die misselijkheid etc kan mij aan mijn reet roesten. Momenteel kamp ik 3 dagen later nog met diarree en dat onwerkelijke/onrealistische gevoel in mijn hoofd. Omdat ik vorig jaar door heftig alcoholgebruik ook datzelfde gevoel in mijn hoofd had, had ik Xanax gekregen. Daar ben ik maandag weer mee begonnen 0.5mg. Gisteren naar de huisarts geweest voor de zekerheid. Zij gaf aan dit komt echt wel weer goed dat is vorig jaar ook goed gekomen. Je kan misschien niet tegen de lijmresten die de pillen bij elkaar houdt. Voordat de xanax werkt ben je 4 a 5 dagen verder. Ik hoop dus dat ik morgen of vrijdag verschil merk al zie ik dat somber in.. ik word knettergek!!! Ik neem nooit van mijn leven meer antibiotica. Net een nieuwe baan en ook ziek van moeten melden..

  Reactie
  #2

  Antibiotica verstoren je darmflora, ontregelen je immuunsysteem en zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen. Soms kunnen ze nodig zijn maar dan altijd er probiotica bij gebruiken. Niet tegelijkertijd innemen. Vraag hierbij advies.

  Als je geen medicijnen wil, dan zorgen dat je goed voor je lichaam zorgt. Een gezonde darmflora is belangrijk en middelen met cranberry, mannose en beredruif kunnen ondersteunend werken. Denk ook aan voldoende vitamine C. en goed uitplassen en zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Eventueel pilgebruik kan het ontstaan van candida en ontstekingen bevorderen.

  Overigens zorgt overmatige alcoholgebruik voor ontregeling van je bloedsuikerspiegel en voor verlies van vitaminen en mineralen. Zou advies vragen aan orthomoleculair therapeut om je lichaam weer bij te sturen.

  Reactie
Reageer op: Onwerkelijk gevoel in hoofd door Metronidazol
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief