Codeine voor lekker roesje

  • #1

    Ik zou graag willen begrijpen waar het lekkere gevoel vandaan komt als ik codeine inneem. Meestal slik ik er 6-8 per keer. Het geeft mij een soort “benzo” gevoel , mijn angsten en depressies verdwijnen en ik kan de hele wereld aan als ik ze heb ingenomen zonder dat ik er suf van ben , ik wordt er juist heel alert en wakker van , voel mijn bloed lekker stromen en zit dan echt lekker in mijn veel . Maar ik kan op internet nergens vinden dat dit ook stimulerend kan werken , en welk stofje in de hersenen of het zenuwstelsel geactiveerd worden door dit middel en dit aangename gevoel afgeven ? Dit voelt veel beter en relaxter dan wel pammetje of anti depressiva dan ook . Voor de rest gebruik ik geen medicijnen , alleen codeine dus . Het gevoel is te omschrijven als je bijvoorbeeld 2 shotjes naar binnen tikt en langzaam de alcohol voelt . Het verschil is bij codeine dat dit lekkere gevoel veel langer blijft in tegenstelling tot drank waar je steeds meer van neemt . Erbij wil ik zeggen dat ik wel een slow en intermediair enzymen verwerking in mijn lever heb. Daarbij hoort ook codeine die dus langzamer afgebroken wordt . Heeft er iemand kennis van dit soort zaken ? ( hoe en waar dit stimulerend effect komt en welk stofje in de hersenen hierbij hoort ? Zou een uitkomst zijn want na verschillende anti depressiva etc is dit een goed middel voor mij .. tuurlijk ook verslavend dat weet ik. Vandaar dat ik er ook wat meer over te weten wil komen ...

    Reageer
    #2

    Dit stukje bedoel ik , is wat ik van heb kunnen vinden .:

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Weet niet maar veel slimmer om middels je voedingspatroon en wat voedingssupplementen je lichaam te helpen zelf allerlei stofjes aan te maken. Allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen hierbij helpen. En bijvoorbeeld cbd-olie.

    Belangrijk is altijd om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Pieken in je bloedsuikerspiegel kunnen angsten uitlokken. Ook producten met veel histamine en tyramine kunnen ontregelend werken. Een orthomoleculair therapeut zou je nader kunnen adviseren.

    Medicijnen zijn zeker geen oplossing en doen meer kwaad dan goed. Vertel wel aan je dokter waar je mee bezig bent, zoals met de codeïne.

    Reageer
    #4

    Codeine is stof die uit opium komt net als heroine. Het is dus een opiaat. Ook kan codeine uit morfine geproduceerd worden.
    Codeine wordt voor een deel in het lichaam omgezet in morfine... Je bent dus gewoon High van het spul. De bijwerkingen zijn alleen iets minder dan bij het gebruik van opium of morfine.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Code%C3%AFne

    Reageer
Reageer op: Codeine voor lekker roesje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief