vaak misselijk

 • #1

  Hey,

  ik ben vaak misselijk en nee ik ben niet zwanger....
  Kan iemand mij helpen wat ik kan doen of wat ik heb. Ook heb ik als ik misslijk ben een rare geur in mijn neus. en daardoor blijft de misselijkheid......

  Reageer
  #2

  Ik ben ook een periode regelmatig misselijk geweest, vaak na het eten. Ik had echter ook last van pijn in bovenbuik . Na onderzoek bleek ik last te hebben van een ontstoken galblaas, als gevolg van galstenen.

  Misselijkheid kan natuurlijk ook andere oorzaken hebben.

  Let eens op wanneer je misselijk bent en wat/of je dan gegeten hebt (vet ? kruidig ?). Heb je naast je misselijk zijn ook andere syptomen ?

  Overleg het met je huisarts.

  Reageer
  #3

  Eigenlijk ben ik 24 uur per dag misselijk, maakt niet uit wat ik eet. Ruim 10 jaar geleden heb ik het ook gehad en kreeg ik daardoor straatvrees en werd ik op het laatst opgenomen op de PAAZ afdeling, omdat ik erg depressief was. Doordat ik zo misselijk was, durfde ik op het laatst de deur niet meer uit, bang dat ik moest overgeven (wat ik nog nooit heb gedaan).
  Ik heb al allerlei medicijnen weer gehad voor de misselijkheid en maagpijn en ook al bloed geprikt. Zoals ik al dacht was alles goed. Af en toe neem ik een paar dagen domperidon en dat helpt voor mijn gevoel wel wat....Je kunt dat krijgen op doktersadvies of gewoon bij de drogist.
  In ieder geval wil ik zeggen dat je het niet zo ver moet laten komen dan bij mij lang geleden.

  Succes!!

  Reageer
Reageer op: vaak misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief