Donkere ontlasting

  • #1

    Goedenavond,

    Ik ben zojuist naar de wc geweest en tot mijn verbazing was mijn ontlasting erg donker. Grijs/zwart kleurig, wel moet ik er bij zeggen dat ik vandaag drop gegeten heb, kan het daar vandaan komen, verkleurt ontlasting na enkele uren al door drop? Of is het toch iets anders? Ik kan mij namelijk niks anders voorstellen eigenlijk.

    Reageer
    #2

    Dat zal niet van de drop van vandaag zijn. Waarschijnlijk iets wat je gisteren gegeten hebt.

    Reageer
    #3

    Ik ben er vergeten bij te zeggen dat ik vanmiddag ook naar de wc ben gegaan (voor ik drop at) en toen had het een normale kleur zo ver ik mij kan herinneren. Dus is het dan werkelijk niet van de drop? Gister heb ik niks gegeten wat het donker van kleur kan maken.

    Reageer
    #4

    Zo snel gaat dat niet door je darmen. Het is overigens geen reden om ongerust over te zijn als je verder geen klachten hebt.

    Reageer
    #5

    Ik heb geen klachten die afwijken van wat ik normaal voel. Ik ben niet al te lang geleden bij de dokter geweest, één keer voor mijn darmen, de dokter hoorde toen niks afwijkend. En nog geen week geleden omdat ik een bloed smaak in mijn mond had voor enkele dagen, toen werden mijn longen en maag gecontroleerd op geluid, en hoorden zij ook niks afwijkend. Dus dan neem ik aan dat het niks ernstigs is.

    Reageer
Reageer op: Donkere ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief