Plotseling geel vochtverlies uit darmen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik zit met iets waar ik me behoorlijk voor schaam en ik weet niet goed wat ik er mee moet. Zal eerst even wat achtergrond info geven. Ik ben ernstig Coeliakie patient, altijd nadat ik heb gegeten of gedronken, al is het glutenvrij krijg ik pijnlijke steken in mijn buik. Mijn buik is ook zeer opgezet. Ik eet al zeker anderhalf jaar 100 procent glutenvrij.

    NU gebeurde er vanochtend iets. Ik zit gewoon aan tafel, achter de laptop, en plotseling voel ik iets lopen. Ik ren gauw naar de wc, en er komt een vloedgolf van oranje gele vloeistof uit mijn darmen. Waterdun was het. Het kwam echt uit mijn darmen. Ik begrijp hier niks van! Hele broek was doorweekt. Wat moet ik hiermee?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Het kan een vorm van diarree zijn. Als dit weer gebeurt, is het toch raadzaam om de dokter op te zoeken. Als je nog in behandeling bent bij de MDL arts, maak dan daar een afspraak.

    Reageer
Reageer op: Plotseling geel vochtverlies uit darmen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief