Ineens buikpijn en diarree

  • #1

    Ik heb al jaren pds met voornamelijk obstipatie klachten.
    Sinds een aantal werken krijg ik af en toe ineens buikpijn met diarree, dit is een keer per week ongeveer.
    Kan het zo zijn dat pds kan veranderen ik gebruik macrogol en magnesium kauw tabletten.

    Reageer
    #2

    De buikpijn aanval ( zo noem ik het dan) gepaard met diaree hoort inderdaad bij pds. En ja pds kan in de loop van de jaren verergeren. Bij mij dan. Maar met een strict dieet valt er redelijk mee te leven.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie, ik let opzicht wel op m’n voeding bepaalde type brood pasta en zuivel reageer ik slecht op.
    Ik wil een dieet proberen met voornamelijk groente vlees fruit en kwark kijken hoe dat gaat.
    Soms kan ik het ook echt niet plaatsen waar de klachten vandaan komen en naar de wc gaan lucht dan ook niet echt op echt heel vervelend.

    Reageer
    #4

    Als ik bijvoorbeeld een gerecht met uien heb gegeten en ik de volgende dag naar de wc moet, nou dan heb ik na dat ik klaar ben op de wc altijd nog druk op de ketel zo gezegd. Irritant te noemen maar ik ben er aan gewend geraakt en ik zou eigenlijk geen uien meer moeten eten. Want het geeft ook veel gas uitstoot.

    Kwa voeding is het inderdaad passen en meten. Eten laten staan wat echt niet meer kan, of het pas gaan eten in het weekend of op vrije dagen zoals doe. Irritant maar pds is ook zeer irritante aandoening.

    Wat ik nog aan kan raden is een krukje van ongeveer 2cm hoog te gebruiken om je voeten op zetten als je op de wc zit. Want het kan je stoelgang verbeteren.

    Reageer
Reageer op: Ineens buikpijn en diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief