Help! Mexicaanse Griep!

 • #1

  Goedemorgen,

  Kan iemand me helpen?
  Ik ben sinds maandag aan de heftige spuit diarree,geel/ groen, in het begin gewoon bruin maar sinds gisteren geel groen, ben gelijk 3 kg kwijt, geen eetlust lage korts 38 dan zakt het weer, en nu donderdag nacht wakker door rotte eiren boeren, en diarree.
  Gisteren heb ik de huisarts gebeld: Mexicaanse griep! ORS en lekker uitzieken! Mag niet naar de praktijk, komt nimend naar me toe.Heeuuuu ik heb geen probleem met luchtwegen of neus enzo...nee als het geen mexicaanse griep is gaat het toch vanzelf over! Wat moet ik nou daarmee, onder tussen is het nu 4.42 ik blijf aan de diarree en ik word niet geholpen, en als ik vraag naar een test om uit te sluiten dat het wel om de H1 over gaat: lieve schaat zo een test kost 600 euro.
  Wat kan ik doen?
  Ik drink dus ors, ik eet omdat het moet een beetje want ik heb geen eetlust en ben gelijk misselijk, en ik probeer veel te drinken.
  Ik heb jullie advies, ervaring nodig.
  M.v.g.
  Bella

  Reageer
  #2

  Ik heb griep. Kan het Nieuwe Influenza A (H1N1) zijn? http://www.rivm.nl/cib/themas/nieuwe-influenza/faq-algemeen.jsp#index_3

  Is Nieuwe Influenza A (H1N1) te behandelen?
  http://www.rivm.nl/cib/themas/nieuwe-influenza/faq-algemeen.jsp#index_6

  Heeft het zin om een gewone pijnstiller te nemen als ik Nieuwe Influenza A (H1N1) heb en niet in aanmerking kom voor een virusremmer? http://www.rivm.nl/cib/themas/nieuwe-influenza/faq-algemeen.jsp#index_7

  Reageer
  #3

  Heel veel informatie over influenza vindt u op influenzavirus . eu

  Daar kunt u terect als u vragen heeft over influenza.

  Het is ook te testen bij de huisarts.

  ( Weet dat de reactie laat is, maar ik had dezelfde vraag en deze is mede door dit opgelost. )

  Reageer
Reageer op: Help! Mexicaanse Griep!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief