sclerotherapie aambeien heftige pijn

  • #1

    Hallo allemaal,

    Heeft iemand ervaring met sclerotherapie voor aambeien.
    Dinsdag heb ik voor een grote bloedende aambei deze behandeling gehad. Ze had 4 spuiten liggen voor 4 aambeien. Ze heeft uiteindelijk alles in 1 hele grote aambei gespoten, omdat die 1 eigenlijk de oorzaak is.
    De dagen zelf ging het best redelijk met de pijn. De dag erna werd het erger. De kliniek gebeld en op advies ook 1200 mg ibuprofen en naast de max paracetamol gaan slikken. De avond en nacht was de pijn niet meer te harden. Een brandende en stekende pijn. Ik moest terug komen en er werd geconstateerd dat er kleine stukjes en 1 groot deel was getromboseerd.
    Ik kreeg er nu tramadol bij. Zelfs daar komt de pijn door. Ik lig nu al een aantal dagen en lig ook veel in bad om de pijn onder controle te houden. Even staan geeft intense pijn die pas na afzakt als ik in een warm bad ga liggen.
    Heeft iemand hier ervaring mee. Hoe lang dit duurt, tips, wat helpt en of dat dit wel eens vaker voorkomt. Er zit nog geen verbetering in qua pijn.

    Reageer
Reageer op: sclerotherapie aambeien heftige pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief