Steekje rond anus/endeldarm tijdens ontlasten.

 • #1

  Ik wilde toch even mijn ervaring delen gezien ik er toch even van geschrokken was en niet gelijk wist wat het was. Ik heb wel een theorie maar ben toch benieuwd naar wat reacties:

  10 dagen geleden had ik in de ochtend tijdens het onasten ineens een steek binnen of rond mijn anus. Het voelde alsof je een wondje hebt en iets bijt. Het gebeurde toen ik bijna klaar was met ontlasten. Toch schrok ik hier van. Ik voelde die steekjes ook nog een beetje toen ik wat at smiddags, en toen ik savond weer naar de wc ging had ik ook weer een kort steekje. Toen gebeurde het in het begin. Daarna heb ik tot nu toe geen steekjes meer gehad.

  Mijn eerste idee was, misschien een kloofje/wondje, maar mijn ontlasting is nooit echt hard en heb nauwelijks stoelgang problemen, dus helemaal zeker ben ik er ook niet van. Daarnaast dacht ik als je een wondje / aanbei hebt dat je dat dan nog wel langer moet gaan voelen.

  Andere mogelijke verklaring is, ik had smorgens op mijn nuchtere maag een klein bodempje warm water met honing en een eetlepel olijfolie gedronken…dus misschien kwam het daarvan. Ik weet het dus niet zeker. Misschien hebben jullie wat theorien.

  Ik hoor het graag.

  Reageer
  #2

  Het zou idd een kloofje kunnen zijn.
  Een kloofje wondje kan een stekend gevoel/ pijn geven

  Reageer
  #3

  Het is alleen vreemd dat dit maar 1 dag was dat die steekjes er waren. Bij een kloofje duren de klachten meestal weken of minimaal een paar dagen.

  Misschien toch iets te maken met die lichte klysma cocktail in de ochtend? ( warmwater/olijfolie en honing?)

  Reageer
Reageer op: Steekje rond anus/endeldarm tijdens ontlasten.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief