Vetdiarree

 • #1

  Is dit vetdiarree?

  Reageer
  #2

  Om te beginnen is het alvast geen diarree. En ik kan zo niet zien of de ontlasting viettig is

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie. Dit is het enigste foto die ik kon laten zien, Maar dit is dus geen vetdiarree??

  Reageer
  #4

  nee

  Reageer
  #5

  Oke, ik heb eigenlijk een vraag. Ik heb allerei bloedonderzoeken en ontlasting onderzoeken gedaan omdat ik veel afwijking in mijn ontlasting heb, bijv diarree of geel ontlasting met slijm, Of zachte dunne ontlasting. Ik heb eigenlijk nooit last van buikpijn maar wel veel last van romelnde buik en van winderheid bijna elke keer als ik wakker word.

  Mijn huisarts heeft geen diagnose gesteld en heeft gezegd dat ik op me voeding moest letten. Sinds mijn huisarts dat verteld heeft ben ik meer gaan opletten op mijn voeding ik ben meer, groente, fruit, kip en noten gaan eten, Maar nog steeds geen verandering in mijn ontlasting.

  Ik ben ook een type die niet graag naar de huisarts wilt maar hoort dat bij pds want ik lees overal dat je buikpijn hebt bij pds maar dat heb ik eigenlijk geen last van.

  Reageer
  #6

  Dat zijn geen vreemde klachten bij PDS.

  Reageer
  #7

  Kan pds dan zolang aanhouden? ik heb namelijk al 3 maanden last van geel/vet ontlasting en winderheid die maar niet ophoudt. En hoe kan ik verzorgen dat het ophoudt ik heb al geprobeerd om op mijn op voeding te letten, ik sport namelijk ook 3x per week en drink altijd water op het werk. Heeft u andere tips?

  Reageer
  #8

  PDS kan jaren duren.
  Stress en spanning kan er invloed op hebben

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Vetdiarree
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief