Is dit vettige stoelgang?

  • #1

    Hallo!

    Sinds de geboorte van mijn dochter, vorig jaar, maak ik me vaak zorgen over het ontwikkelen van ernstige ziektes. Onlangs kwam ik een artikel tegen waarin stond dat vetstoelgang vaak een symptoom is voor iets ernstig en dat je dat kan herkennen aan kleverige stoelgang dat aan de toiletpot blijft plakken. Vroeger dacht ik daar allemaal niet verder over na, maar nu dus wel. Ik vraag me af of ze dit dan bedoelen met vette stoelgang? Of is het normaal dat er zoals op de foto zaken blijven ‘plakken’ aan de toiletpot en is er mogelijks iets aan de hand met mijn alvleesklier?
    Ik heb sinds vorig jaar af en toe last van zeurende pijn aan mijn rechterbovenbuik. Dit is begonnen tijdens mijn zwangerschap en heb toen bloed laten nemen. De ha heeft gal en lever getest maar was oké. Nu heb ik enkele dagen geleden diezelfde pijn ook links gevoeld maar dat is ondertussen over. Pijn aan mijn maag heb ik ook maar gezien twee kindjes denk ik dat dit mogelijks door de stress komt?

    Alvast bedankt voor de nuttige info!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat is normale ontlasting.

    Reageer
Reageer op: Is dit vettige stoelgang?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief