Raar gevoel linkerkant ribben/borst

 • #1

  Goedemorgen,

  Ik heb vaak last van mijn darmen en nu heb ik dat weer een tijdje gehad! Het is aan de linkerkant. Opgeblazen en strak gevoel. Nu is het minder maar heb ik wel last van de punt van mijn rib. Die voelt nu gevoelig aan. Het trekt ook door naar mijn rug. Sinds kort heb ik ook last aan de voorkant bij mijn rib, net onder de boog! Dit voelt dan soms aan of er veel lucht zit! Ook soms ter hoogte van mij borst dan is het net of het opzet en dan weer wegzakt! Is dat de maag?  Ik ben tijdje  geleden bij de cardioloog geweest en alles was in orde met mijn hart. Dus dat is het niet. Ik heb wel veel stress en ben nog weleens een hypochonder. Herkent iemand deze vage klachten? Verder is qua eetlust, ontlasting alles goed. Ook niet misselijk of iets. Bedankt voor de reactie!

  Reageer
  #2

  Het zou van de maag kunnen zijn of van hyperventileren

  Reageer
  #3

  Hoi Erik,

  Ja helemaal, bij mij is het ook al jaren aan de gang. Ook allerlei onderzoeken gehad. Maag onderzoek, echo bovenbuik, ECG, inspanningstest, echo hart, bloedonderzoeken. Kortom vanalles..... nog steeds heb ik last, dagen dat het iets beter gaat, maar eigenlijk geen dag dat ik nergens last van heb.

  Wat kijk ik uit naar die dag....

  Helaas heeft het voor mij zelfs geresulteerd dat ik bij ik nu bij een psycholoog en fysio loop. Bij de fysio is 2 ledig, enerzijds om de spierspanning weg te krijgen van de stress, anderzijds om onder begeleiding de hartslag weer op te voeren.

  Reageer
  #4

  Hyperventileren? Volgens mij heb ik daar geen last van. Tenminste dat denk ik haha

  Reageer
Reageer op: Raar gevoel linkerkant ribben/borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief