5 dagen gele ontlasting, nu 5 dagen wisselend gele diarree.

 • #1

  Hallo,

  In de nacht van vrijdag op zaterdag 1.5 week geleden werd ik wakker met een gevoel van misselijkheid. Ik ben uit ben gegaan en heb de emmer gepakt en ben op de bank gaan liggen, want ik voelde me echt niet ok. Ik had die avond bami gemaakt en had er hamreepjes doorheen gedaan die nog 1 dag goed zou zijn volgens de vacuümverpakking, maar deze stonden al een tijdje in de koelkast. Na het openen heb ik mij nog afgevraagd of ik dit er wel door zou doen, omdat ik het twijfelachtig vond, maar goed, voorgekookt vlees en vacuüm verpakt kan wel eens vaker vreemd ruiken.

  Ik ben in de loop van de ochtend een paar keer wakker geweest met nog steeds een enorm beroerd gevoel en ik kon gewoon niet van mijn plek afkomen. Af en toe naar de wc om te plassen en ik moest ook poepen, maar dat was verder gewoon normaal. Begin van de middag in bed gaan liggen, want ik werd alleen maar beroerder en ongeveer 10 uur nadat ik misselijk was geworden hevig overgegeven. Er kwam natuurlijk bami uit, want ik moest al de hele tijd boeren. Toen voelde ik me iets beter, maar na een half uur toch weer beroerd. Ik heb daarna niet meer overgegeven en heb eigenlijk alleen maar geslapen. Nog wel wat soep gegeten en vla, want dat was het enige waar ik zin in had. Allemaal binnen gehouden.

  Zondag eventjes wezen schaatsen, want langer hield ik het niet vol van de vermoeidheid en alleen maar soep gegeten. Ontlasting was deze dag normaal.

  De maandag de eerste keer dat ik ontlasting had. Was het qua substantie normaal alleen was het plotseling geel. Foto bijgevoegd, op de foto lijkt het wat bruin, maar het is echt geel. Ik denk door flits of witbalans.

  De rest van de week tot vrijdag bleef mijn ontlasting normaal, alleen de kleur bleef geel.

  Afgelopen vrijdag ging het over van normaal naar meer brij en dun en soms ook ge ontkleurt. Een combinatie van die twee. Ook moest ik soms 2 of 3 keer per dag naar het toilet.

  Alleen vandaag had ik echt in de ochtend een combinatie van diarree en wat vastere ontlasting die ontkleurt was. Daar zat gewoon geen kleur in. Daarbij waren er ook meerdere stukjes normale ontlasting. Ook kon ik gewoon duidelijk de champignons terug vinden die ik gisterenavond had gegeten. Het slijmerige zou gerookte zalm kunnen zijn wat ontkleurt is. Dat kan je op de foto zien. Verder zaten er ook zwarte stipjes in de ontkleurde ontlasting. Dat heb ik niet op de foto, omdat toen het water al helemaal vies was.

  Echter ging ik vanmiddag lopen met de hond in het bos en ik voelde plotseling aandrang komen. De auto haalde ik gewoon niet meer, ook al was deze op 200 meter afstand. Ik ben de bosjes in gedoken en heb daar mijn behoefte gedaan. Nu was het gewoon allemaal gele diarree met zwarte stukjes erin. Het zouden de champiognos van gisteren kunnen zijn, want die waren al wat ouder.

  De assistent van de huisarts zegt nog een week aankijken. Ik heb echter het gevoel dat het erger wordt i.p.v. van minder. Ik ben sinds de nacht dat ik ziek ben geworden wel wat vermoeider, in het begin wat minder eetlust, is nu weer terug. Ik ben wel in 1.5 week tijd 2.5 kilo afgevallen.

  Zij hebben de fotos trouwens nog niet gezien. Ik maak me wel een beetje ongerust. Graag hoor ik advies. Fotos bijgevoegd.

  Reageer
  #2

  Ik heb eigenlijk alleen de eerste 2 dagen af en toe rechts naast mijn navel buikpijn gehad. Ik heb sindsdien geen buikpijn meer gehad. Ook geen kramp. Ik ben ongeveer nog 4 dagen af en toe misselijk geweest.

  Reageer
  #3

  Waarschijnlijk dan toch een voedselvergiftiging of een bacterie binnengekregen. Kijk het nog tot donderdag aan. Blijven de klachten. dan de huisarts bellen voor een ontlastingsonderzoek. Zorg wel dat je voldoende blijft drinken. Liefst geen diarreeremmers gebruiken. Je lichaam probeert er namelijk iets uit te gooien en op te ruimen

  Reageer
  #4

  Gewoon nog even aankijken

  Reageer
Reageer op: 5 dagen gele ontlasting, nu 5 dagen wisselend gele diarree.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief