Raar gevoel linkerzij en winderigheid

 • #1

  Hallo,

  Ik heb de laatste tijd last van een raar gevoel in m'n linkerzij, alsof daar iets drukt. Het is geen pijn en het knort op dat gebied soms ook. Ik ben al naar de dokter geweest een dikke maand terug en die heeft gevoelt en voelde geen rare dingen in m'n linkerzij (tussen ribben en heup). Ook heb ik na het dokterbezoek een bloedtest gedaan en alles werkte goed volgens de uitslag. De dokters assistente zij dat het irritatie van de darmen kon zijn en dat ik elke dag even goed moet bewegen (ik sport niet, ben 23 jaar oud) dus sinds dat advies wandel ik elke dag rond de 5km. Maar nog zit ik met het probleem. Ook heb ik wel last van knorren en soms winderigheid. Dan voel ik m'n buik opzetten van het gas. Iemand die hier iets over weet?

  Mvg, Tim

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je eens naar je voedingspatroon moet kijken

  Reageer
  #3

  Maar hoe komt dat raar in m'n linkerzij dan, naja het zit meer op m'n buik maar dan links naast de buikspieren en net onder m'n rib. Loop elke dag en neem m'n vitamine D pillen.

  Reageer
  #4

  Dat heeft met een deel van je dikke darm te maken. Daar begint hat afdalende gedeelte van de darm naar de endeldarm toe

  Reageer
  #5

  Kan het daarom soms knorren? Het is op het plekje het rare gevoel echt zo'n drukkend gevoel, alsof er iets zit

  Reageer
  #6

  Ja dat zou kunnen

  Reageer
  #7

  Is daar ook iets aan te doen? Want de doktersassistente zei wat u zei indd een mogelijkheid was toen en dat ik elke dag ff moest bewegen, maar dat doe ik nu al een hele tijd en nog voelt het raar. Moet ik het tijd geven of is er iets aan te doen. Een verstopping zal het niet zijn toch? Want op het toilet gaat het afwisselend, soms moeilijk en soms ineens wat veel. Maar wel heel gassig

   

  Reageer
  #8

  Zoals ik eerder al schreef zou je eens naar je voedingspatroon moeten kijken. Of je een beetje gezond eet en drinkt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Top, zal ik naar kijken. Naar mijn idee zit het wel goed, drink bijna geen fris en alleen maar water. En eet gewoon normale middag/avond eten.

  Reageer
Reageer op: Raar gevoel linkerzij en winderigheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief