vervelend gevoel rond navel

  • #1

    Goedemiddag,

    Na een periode van stress zijn er klachten ontstaan mbt met name maag en darmen. 2x bloed- en ontlastingstesten laten uitvoeren en daarbij is niks gevonden. Wel heb ik met periodes een vervelend gevoel rond de navel. Als ik (voornamelijk) lig en dan flink op mn navel druk dan voel ik een scherpe pijn. Misschien is antwoord makkelijk en moet ik maar niet meer drukken:). Ik vroeg me eigenlijk af of dit dan een teken kan zijn dat deze pijn van de dunnen darm vandaan komt of dat ik miaschien wel steeds op een zenuw druk wat de scherpe pijn geeft? Bij het loslaten verdwijnt de pijn maar is nog sluimerend aanwezig. Overigens merk ik wel als ik een oxazepam inneem dat de sluimerende klachten verdwijnen. Verder is mijn ontlasting goed en gebruik ik aanvullend wat vezelcapsules.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Stress klachten dus. Wellicht PDS

    Reageer
    #3

    Dank voor de snelle reactie. Klopt het dat darm- en maagklachten nog een tijd kunnen aanhouden of latent nog kunnem ontstaan na een stressvolle periode? Ik ben namelijk wel weer van de stress aan het herstellen, maar voel me mentaal nog niet op de volle 100% zoals voor deze periode. Kan natuirlijk ook een wisselwerking zijn met de klachten en de tijd van het jaar?

    Reageer
    #4

    Dat klopt idd. Je lichaam heeft toch even iets langer nodig

    Reageer
Reageer op: vervelend gevoel rond navel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief