Buikgriep?

 • #1

  Gisteravond tijdens het eten kreeg ik ineens last van mijn darmen. Buikpijn. Ik ben toen een keer naar de wc gegaan en toen was mijn ontlasting gewoon normaal. Ik kreeg echter weer krampen en mijn buik werd wat opgezet. Even later ging ik weer en toen werd de ontlasting steeds dunner, tot diarree aan toe. Ik liep echt leeg. Daarna nog wat rommelende darmen maar tot nu toe niet meer geweest. Niet misselijk. Kan dit buikgriep zijn geweest? Wat mijn gevoel nu zegt, ik heb daarvoor vitamine C genomen, poeder. Een schepje in water. Dit doe ik bijna elke dag, maar misschien nu ineens teveel van het goede? Ik moet zeggen dat ik sinds die vitamine C veel makkelijker naar de wc kan, daarnaast neem ik ook probiotica (voor de krampjes van mn baby, werkt super).

  Reageer
  #2

  Waarschijnlijk toch eerder iets verkeerds gegeten

  Reageer
  #3

  Ja maar zou niet weten wat.. Ik heb rode kool met aardappelen gegeten en visstick, niks over de datum.. Jij denkt zo geen buikgriep? Het is nog wel wat rommelig in mn darmen maar ben niet meer naar de wc geweest. Anders was ik denk ik wel weer geweest of niet?

  Reageer
  #4

  Misschien de rode kool die "verkeerd" is gevallen. Bij buikgriep zou je eigenlijk meer en langer klachten hebben

  Reageer
  #5

  Hoi!
  Dit was geen buikgriep hoor. Bij buikgriep heb je steeds last van erg lopende diarree, pijnlijke krampen en soms komt er ook misselijkheid bij kijken (met heftig braken als gevolg af en toe). Zoals John zegt, bij buikgriep heb je minstens een halve dag last van diarree/krampen of last aan je maag. Wat jij hebt is waarschijnlijk een kleine voedselinfectie/voedselvergiftiging. Die vitamine-C zouden het ook kunnen zijn natuurlijk, maar dan voornamelijk als je hier allergisch aan zou zijn.

  Reageer
Reageer op: Buikgriep?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief