Diepvries tijdje zonder stroom

 • #1

  Mijn man had van de week de diepvries niet goed afgesloten nadat hij boodschappen had gedaan en ze hierin had opgeruimd, dus denk ruim een uur opengestaan. Niet helemaal open overigens.

  Dat zegt hij nu pas terwijl ik net boontjes en zalm uit de diepvries had gehaald en net opgegeten heb. Kan dit kwaad? De zalm en groentes smaakten niet raar.. Maar maak me nogal snel om zulke dingen zorgen omdat ik ook zwanger ben.

  Reactie
  #2

  Dat zal zo snel niet ontdooid zijn geweest. Dus kan dat geen kwaad

  Reactie
  #3

  Nee dat hoop ik ook niet..  Zoals het ijs, dat was nog goed intact (waterijs). Als dat als een plas in het zakje had gelegen en dus zo weer ingevroren was, dan was dat een teken geweest dat het te lang open is geweest?

  Kan ik me daarmee geruststellen? Ik vind het nogal spannend soms allemaal met het eten en ik focus me daar teveel op. Ik vind het nu dus erg moeilijk om los te laten.

  Reactie
  #4

  Als de ijsjes niet vloeibaar zijn geworden is er niets aan de hand

  Reactie
  #5

  Sorry nog 1 vraagje, maar ik bedacht net, de zalm en boontjes waren dus net uit de diepvries supermarkt gehaald, toen dus in de vriezer gelegd en toen was de deur niet goed dicht.. Dus ze zijn wat langer uit de vriezer geweest.. Als het echt een probleem was geweest was de zalm dan overstuur gegaan en kon je dat dus proeven?

  Reactie
  #6

  Dat is dan geen probleem. Waren ze ook goed gekoeld voordat ze ingevroren werden

  Reactie
Reageer op: Diepvries tijdje zonder stroom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief