Harde ontlasting

  • #1

    Hallo John,

    Na het eten van lijnzaad krijg ik last van obstipatie/ harde ontlasting wanneer ik eindelijk ontlasting krijg dan zie ik duidelijk zaadjes ik neem aan dat het de lijnzaad is. Ik heb wel gelwzen dan lijnzaad helpt tegen obstipatie hoe is het dan mogelijk dat ik juist obstipatie van krijg.
    Tevens vorige week maandag kreeg ik ook harde ontlasting het deed pijn bij het persen en bij het vegen zag ik bloed op papier, woensdag zag ik nog bloed op papier kleine beetje, verder geen bloed meer gezien. Geen lijnzaad meer en geen harde ontlasting meer. Moet ik hiervoor naar de huisarts ik ben bang dat het iets ergs kan zijn.

    Reageer
    #2

    Ik drink veel water elke dag +- 3L kan ik als nog obstipatie krijgen terwijl ik zo veel water drink.

    Ik eet niet veel per dag muesli met yorghut en 2 stukjes fruit banaan/ pear/ appel rond 14.00uur en vlees met groente of salade rond 18.00uur soms met rijst of pasta erbij

    Reageer
    #3

    Het bloed zal van een aambei komen door het harde drukken. als je van lijnzaad obstipatie krijgt moet je dat niet meer gebruiken.

    Reageer
    #4

    Beste is wel om het heel te kopen en zelf fijn te malen of heel goed fijn te kauwen. Gebroken lijnzaad dat je koopt, is gaan oxideren. Zou zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Voor je stoelgang kan je Colon Clean gebruiken. Ik zou niet zo overdreven veel drinken. Stofjes als magnesium en vitamine B zijn belangrijk voor de aanmaak van allerlei neurotransmitters en dus ook voor je stoelgang.

    Reageer
Reageer op: Harde ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief