Diarree

  • #1

    Gisteravond rond een uur of 6 kreeg ik buikpijn. Eenmaal op de wc kwam er veel ontlasting, maar nog wel vaste ontlasting. Mijn buik deed daarna niet zoveel pijn meer maar het borrelde in mn darmen. Later op de avond ging ik naar de wc om te plassen en toen kwam er ook waterige ontlasting uit met een beetje slijm. Later op de avond nog een keer en toen vanmorgen weer. Tot nu toe niet meer maar mn buik voelt nog niet helemaal oke. Het is een pindakaasachtige kleur. Dat was die vaste ontlasting ook.. Moet ik me daar zorgen over maken? Ik ben bang dat het van mn alvleesklier oid is. Ik heb niet vaak een donkerbruine kleur ontlasting, veelal pindakaasachtige.. Is dat erg?? Moet ik me zorgen maken??

    Reageer
    #2

    Dat lijkt eerder op een buikgriepje of iets verkeerds gegeten

    Reageer
    #3

    Nu net had ik weer buikpijn, ik voelde mn ontlasting door mn hele darmen gaan. Het was wel een beetje verstopte ontlasting, klompjes aan elkaar. Is dat wel normaal? Ook zat er een klein beetje slijm op het wc papier.. Moet ik me nu zorgen maken of is dit normaal?

    Reageer
    #4

    Wellicht heb je dan last van obstipatie...

    Reageer
    #5

    Even in de gaten houden, misschien inderdaad een buikgriep oid maar altijd handig om even bij te houden (ca 2 weken) voor je er mee naar de huisarts gaat.

    Maak je geen zorgen!

    Succes verder:)

    Reageer
    #6

    Maar nu maak ik me wel zorgen.. Want ik heb ook last van winderigheid.. Ik heb toch geen darmkanker??

    Reageer
    #7

    Dat zijn toch geen symptomen van darmkanker.....dat is wel een beetje overdreven

    Reageer
    #8

    Het is heel normaal om je snel zorgen te maken maar dit is niet nodig! Na een paar dagen is het niet handig om al conclusies te trekken, probeer het een paar weekjes bij te houden en waarschijnlijk is het dan al weer over.

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    En Tandor, ik vind eerlijk gezegd jou reactie een beetje overdreven. Natuurlijk is het niet handig om zo snel conclusies te trekken, maar je kunt mensen alsnog wel een beetje in hun waarde laten.

     

    Reageer
    #10

    Hier een foto van hoe het eruit zag. Ik heb een tijdje geleden een beetje rood bloed aan wc papier afgeveegd, ik denk dat ik een kloofje had, het was een scherpe pijn.. Dus Tandor jij denkt dat ik me geen zorgen daarover hoeft te maken en dat dat ook niet te maken had met darmkanker? Mijn buik was vanmorgen gevoelig en een beetje hard.

    Bijlagen:
    Reageer
    #11

    Ik zou als ik jou was nog eventjes wachten met naar de huisarts gaan (aangezien je het nog maar een paar dagen hebt). Om darmkanker uit te sluiten is voor ons natuurlijk onmogelijk, dus daarom kun je het beste het een paar weekjes bij houden zodat het voor de huisarts ook wat duidelijker is.

    Maar in de meeste gevallen trekt het weer weg dus maak je in ieder geval nog niet te veel zorgen.

    Reageer
    #12

    Vooral geen zorgen maken

    Reageer
    #13

    Tandor nog 1 vraagje: is die ontlasting op de foto zorgwekkend of valt dat mee? Ik kan er niks aan doen dat ik me zorgen maak, ik heb dat nu er wordt gezegd dat jullie dat niet kunnen uitsluiten. Dat weet ik wel, maar toch dat gevoel.. Ik heb nog steeds een beetje buikpijn..

    Reageer
    #14

    Ik kan niets vreemds in je ontlasting zien.
    Poepen, niet kijken en doorspoelen!

    Reageer
Reageer op: Diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief