Helderrood bloed stoelgang

  • #1

    Dag!

    De laatste paar dagen merk ik dat er een klein beetje bloed op het papier ziet na de stoelgang. soms wat meer soms wat minder (halve a 2/3 druppels totaal) ik meen dat ik dit in het verleden al eens eerder gehad heb maar dat kan ik mij niet meer voor de geest halen. Het komt wel uit het uiteinde van het darmkanaal, aangezien het helderrood is en ik minuscule restjes nog na kan deppen naderhand. Is dit kwalijk? moet ik er mee naar de arts? verder ondervind ik nergens last van, en ga iedere dag trouw hiervoor naar de kleine kamer. Soms wacht ik naar mijn idee alleen iets te lang. Ook zitten er in mijn ontbijt doorgaans veel pitten en zaden.

    Bij voorbaat dank.

    Reageer
    #2

    Dat zou door een aambei veroorzaakt kunnen worden.

    Reageer
    #3

    Is het echter iets wat ik even aan kan kijken?

    Ik ben 24 jaar, leef gezond maar heb in het verleden al een keer eerder last gehad van een gebrek aan vezels.

    Reageer
    #4

    Die harde stukjes kunnen misschien irriteren. Goed fijnkauwen dus. Belangrijk is wel om te zorgen voor oplosbare vezels, zoals Colon Clean. Het beste is ook een gehurkte houding, die je kan nabootsen met een speciaal wc-krukje.

    Reageer
    #5

    Dus voor nu gewoon even meer vezels, de tijd nemen voor de stoelgang en beter kauwen? en dan maar gewoon een poosje aankijken?

    Bedankt voor de reacties overigens.

    Reageer
    #6

    Dat zul je toch zelf moeten beslissen

    Reageer
Reageer op: Helderrood bloed stoelgang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief