longembolie

  • #1

    heeft iemand ervaring hier mee ik heb pas een vriend en hij heeft 2jaar geleden een ernstige longembolie gehad hij is hersteld maar krijg wel bloedverdunners ,nu het volgende ik heb twee kortharige poesjes ,hij zeg dat dat een probleem ga zijn als we samen zouden gaan wonen .ik zou graag weten of iemand dat herkent is het een probleem om huisdier te hebben na een longembolie ,hij heeft geen last van benauwdheid ed .wil graag wat meer weten mijn poesjes zijn mn kindjes ,ik overweeg de relatie te stoppen ,ik heb geen huisdieren om ze weer te dumpen.

    Reageer
    #2

    een longembolie ontstaat door een bloedpropje, dit heeft vlgs mij toch niets met b.v. een allergie voor katten te maken.
    risico's zijn wel lange vliegreizen, bedlegerig zijn, operatie/
    denk maar goed na of hij de ware is als je de katten boven hem verkiest,,,,hij wilde jou misschien laten kiezen en dacht dat dit een slimme manier was om van de katten af te komen ; - )
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    ja dat ging bij mij ook al door mijn hoofd ,dan heeft hij toch pech ik heb twee kids en twee hele lieve poesjes en die moeten ze er bij nemen .volgens mij heeft het ook niks met die embolie te maken ,hij heeft ook geen last van kortademigheid dus ja??voor de zekerheid dacht ik even hier mijn vraag te stellen ,dankje hoor

    Reageer
    #4

    heb zelf ook een longembolie gehad.
    misschien moet je vriend zich laten testen op allergie.
    dat zou een hoop verklaren.

    Reageer
    #5

    Heb net zelf een zware long embolie gehad en heeft helemaal idd niks met dieren te maken.

    Reageer
    #6

    ook ik heb een lomgembolie gehad. Heb zelf 4 katten nergens last van hoor

    Reageer
    #7

    Als hij blijvende schade heeft overgehouden aan zijn longen en hij is allergisch voor katten, dan kan het wel een probleem zijn.

    Reageer
Reageer op: longembolie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief