COVID-19 Klachten Hoge koorts

 • #1

  Hallo forum .
  Ik heb 4 dagen corona , ik heb 39.6 /39.9 graden koorts, extreme pijn in heel me lichaam en met plassen . Ik vroeg me af de keelpijn die ik heb met bruine klodders en pijn in mijn longen ofja boven rug . Kan dit kwaad ? Kan ik een long ontsteking krijgen ? Ik heb de assistente gebeld van de ha . Die zei nee sommige worden heel ziek van corona en krijgen hele hoge koortst maar je moet uitzieken ... vind het raar ik heb zoveel klachten en lig te zweten in bed me keel long pijn hoofdpijn spierpijn krachtverlies ..

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Als je je slechter gaat voelen, benauwd wordt of niet meer kunt drinken,neem dan weer contact op met de huisarts of huisartsenpost.
  Al je klachten horen helaas toch echt bij Corona.....
  Uitzieken is het enige wat je kunt doen.

  Beterschap

  Reageer
  #3

  Update .. ik heb nu 14 dagen geleden covid gekregeb . De koorts is gaan liggen (gelukkig). Alleen de bruine klodders (longontsteking) blijft .. ik heb last van mijn longen en afentoe (40x per dag ) komt er slijm los bruine klodders vannuit mijn longen .. moet ik dit uitzieken ? Moet ik hier antibio voor vragen ? Of toch uitzieken ? De covid is inmiddels wel uitgevierd neem ik aan alleen ik maak me een beetje zorgen om de longontsteking . Uitzieken of antibiotica nodig ???

  Reageer
  #4

  Leest iemand dit nog ?

  Reageer
  #5

  Het forum is geen 24/7 service....

  En op je vraag wat je moet doen:

  Neem daarover contact op met je huisarts. Dan kun je terplekke bespreken wat wijsheid is. Mocht je medicatie nodig zijn,zul je toch contact met je huisarts op moeten nemen. Op dit forum zijn geen artsen en kan niemand je iets voorschrijven.... Je kunt met dergelijke vragen dan ook beter gelijk met je huisarts bellen, hoef je ook niet op een antwoord te wachten

  Reageer
  #6

  Oh sorry hoor ? Ik bedoel met leest iemand dit nog of ik een nieuwe vraag moet openen of dat ik op een oude topic nog kan reageren .. niemand vraagt of het een 24/7 service is? Dus als je bijdehand wilt zijn reageer dan niet en wat de huisarts betreft ik vraag hier alleen wat nodig is in geval van een covid longontsteking omdat dit geen bacteriele long ontsteking is maar een virus long ontsteking .. daar zit verschil in en misschien is er iemand hier die dat weet daarom vraag ik het hier .. dat ik de huisarts kan bellen snap ik ook wel maar dat had ik al gedaan als je het eerdere bericht in deze topic leest dan snap je het misschien iets beter .

  Reageer
  #7

  Volgens heb ik ook op je eerdere berichten gereageerd.
  En juist omdat het om een Covid longontsteking gaat, is het belangrijk dat je in contact blijft met je huisarts.
  Zodat die je dossier bij kan houden over het verloop.
  Als jij dus klachten blijft houden,bel dan je huisarts en overleg met hem/haar.

  Reageer
  #8

  En om op je vraag te antwoorden, bij een covid longontsteking kan antibiotica worden voorgeschreven, ookal is het een virale longontsteking.
  Maar je huisarts moet dus bepalen of dat nodig is.
  Had je die vanmorgen gelijk gebeld met je vraag,had je nu en een antwoord op je vraag en misschien al een kuur gehad.
  Dus wie doet er hier bijdehand.....

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Jij doet hier bijdehand ? Als ik volgens jou de vraag niet eens had hoeven stellen hoezo reageer je op deze site dan ? En mijn huisarts assi heeft gezegd dat het gewoon uitgeziekt moest worden dus dan moet ik elke dag opnieuw bellen en het zelfde horen ?

  Reageer
  #10

  Ik reageer op jou vraag met een heel normaal,redelijk en zinnig antwoord.
  Alleen lees jij erg selectief omdat ik niet het antwoord geef wat jij wilt horen.

  En ja, jij doet bijdehand, want jij wilt hier iets anders horen dan dat je huisarts/de assistente al hebben gezegd.
  Je vraagt hier, waar geen artsen aanwezig zijn, wat nodig is bij een covid longontsteking, terwijl je al antwoord van je huisarts hebt gehad.
  Wie zou er meer verstand van hebben?
  Als ik nou zeg dat jij antibiotica nodig bent, denk je dat je huisarts dat dan gaat geven? Die lacht je in je gezicht uit als je zegt dat iemand op een forum medicatie voor denkt te schrijven wat hij dan uit moet gaan geven.....

  Je vertelt er niet bij dat de assistente al heeft gezegd dat je gewoon uit moet zieken,je vraagt alleen of je antibiotica nodig bent.
  Als je dat gelijk had gezegd,was mijn antwoord geweest dat je dan dus het advies van de assistente op moet volgen,want als je antibiotica nodig was geweest,was dat wel voorgeschreven. Je hoeft dan dus ook niet weer te bellen, tenzij je situatie zou verslechteren. Ook dat had ik in mijn eerste bericht al geschreven.
  En als jij de kennis van je huisarts en zn assistente in twijfel trekt, kun je beter een second opinion bij een andere huisarts vragen, of vraag een verwijzing naar een longarts. Waar je dan fysiek naar toe gaat,zodat die je longen beoordelen kan.
  I.p.v. een discussie starten op een forum waar helemaal geen artsen zijn.

  Reageer
Reageer op: COVID-19 Klachten Hoge koorts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief