Stug slijm

 • #1

  Al maanden hoest ik diep vanuit luchtoijp stugge klonten slijm. Longfoto goed.2 x op seh geweest niets gevonden. Uk heb middenrifbreuk waarvoor medicatie. Ik ben slank eet gezond en beweeg veel. De huisarts zegt dat dit manier van ademen is??? Ik heb paar keer per dag zo hoestbui en snachts soms. Ook wordt ik behandeld voor depressie met medicatie, wat nu beter gaat. Echter dit probleem blijft. Ik ben bang om te stikken in het slijm en schaam me voor hoestbuien. Herkent iemand dit en kan dit daadwerkelijk bij hyperventilatie horen??? Ik adem door neus en heb niet idee dat ik verkeerd adem. Puffers helpen niet en gebruik wel een neusspray.allergietest niets uirgekomrn. Ook ben ik vaak duizelig en zweten.  Alvast dank.

  Reageer
  #2

  Dat zou inderdaad kunnen

  Reageer
  #3

  Dank u wel . Ik zal proberen erin te berusten en me niet druk te maken. Ik dacht namelijk dat ik de enige was met deze klachten door stress.

  Reageer
  #4

  Teveel slijm kan te maken hebben met je voedingspatroon. Denk aan zuivel, suiker en tarwe. Medicijnen ontregelen je lichaam. Zo  werken antidepressiva ontregelend op je schildklierhormonen en verminderen ze de aanmaak van melatonine.  Ook zorgen medicijnen voor verlies van vitaminen en mineralen. een neusspray is ook niet zo gezond voor je. Zou dan eerder spoelen met zout water maar dan wel zeezout, bijvoorbeeld met een neti-pot, of een natuurlijk middel gebruiken. Een natuurgenezer zou kunnen adviseren over hoe je gezondheid te ondersteunen.

  Reageer
Reageer op: Stug slijm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief