longaandoening?

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik heb sinds enkele dagen flink last van pijn tussen mijn schouders. de pijn lijkt iets meer naar links te zijn gericht (vanuit mij gezien). Ik hoest ook een beetje en heb wat meer slijmvorming in de keel, maar ben dan ook een roker waardoor dit iets makkelijker te verhalen is.

     

    Toch heb ik de pijn niet eerder gehad en ben ik vooral bang voor het ergste. Ik vraag me af of deze pijn te verhalen is op spierspanningen ipv een longaandoening? Als ik zelf over de schouders/rug masseer geeft dit een drukkend gevoel, maar niet onprettig of pijnlijk waardoor ik benieuwd ben of het niet gewoon een gespannen spier is. Ik let al flink op het roken, maar abrupt stoppen is nog niet gelukt.

     

    Ik sport 2x per week dus ben wel bezig met bewegen, tevens eet ik over het algemeen gezond. Qua slaap wil ik af en toe nog wel eens een uurtje tekort komen, maar de 6/7 uur red ik altijd wel. Alcohol beperk ik tot het weekend, waar ik dan wel een glaasje extra lust.

    Vooral omdat ik heb begrepen dat de longen zelf geen pijn kunnen geven ben ik benieuwd of dit een longaandoening is. Herkent iemand deze symptomen en wat zijn jullie ideeen ? Ik ben overigens een 25 jarige man.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik denk dat je er goed aan zou doen om naar de huisarts te gaan. Die kan dan in ieder geval naar je longen en luchtwegen luisteren en zo alvast dingen uitlsluiten

    Reageer
    #3

    Ik zou graag willen weten of ik een longontsteking heb. Ik heb bijna 39 graden koorts ,moet ontzettend veel hoesten  ben niet verkouden maar door het vele hoesten heb ik ook veel hoofdpijn. Heb begin Nov de griepprik gehad.

    Reageer
    #4

    Het kan de griep zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: longaandoening?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief