Zeurend gevoel rond middenrif en kort ademig

  • #1

    Een week geleden ben ik flink verkouden geweest, zeer veel last van vastzittende slijm gehad en daardoor goed aan het hoesten geweest. Nu is dit sinds een aantal dagen weg en hoest ik nog zo af en toe.

    Alleen heb ik nu een kortademig gevoel, geen zuurstofgebrek maar wel een opgezette buik en een dof gevoel tegen de linker onderkant van mijn rechterborstkas aan de voorzijde. Zo af en toe goed zuchten verhelpt dit probleem tijdelijk en hoef hier niet diep voor in te ademen.

    Nu heb ik dit vorig jaar ook gehad na een flinke griep en ben daarvoor bij de huisarts geweest, heb wat kleine onderzoeken gehad en uiteindelijk is hier niets uit gekomen. Na een week of 2 zijn de klachten verdwenen.

    Aangezien ik nu weer hetzelfde heb, maar verkrijgbaar gezond ben, mij goed voel en genoeg energie heb wil ik de huisarts hier niet zomaar weer mee opscheppen

    Kunnen jullie mij enigzins u8t de brand helpen of is het een kwestie van even uitzingen en afwachten?

    Voor het complete : ik rook, ben man van 35 jaar en heb een behoorlijk druk leventje

    Reageer
    #2

    Als aanvulling, het gevoel zit alleen rechts. Links voelt alles normaal...

    Het ademen is ook als het zich niet voldoende vult, maar dat wel doet. paar dagen terug nog wat ballonnen opgeblazen en dit ging zonder problemen...

    Reageer
    #3

    Ik denk dat het toch nog een gevolg is van de griep en het hoesten. Het zal in principe vanzelf over gaan.   Als je er op het einde van de week nog last van hebt, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
    #4

    Zal ik inderdaad maar aanhouden. Ondertussen voelt het een stukje beter. Wel nog een gevoel van druk op mijn borstbeen, naar alle waarschijnlijkheid een gevolg van het vele harde hoesten.

    Reageer
Reageer op: Zeurend gevoel rond middenrif en kort ademig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief