Koorts 9 dagen

 • #1

  Zoon van 6 op en af koorts. Lamlendig, week niet naar school.
  Begon met gekke vlekken op handen voeten die binnen een dag weer wegtrokken (a typisch viraal exantheem) aldus de HA.
  Urine onderzocht, schoon. lichamelijk onderzoek OK. virus
  ‘s morgens is de temperatuur goed, ‘s middags / avond is de koorts soms tegen de 39.. eten gaat zeer moeizaam.
  infectie die zo lang duurt?! iemand ervaring hier mee?

  Reageer
  #2

  niemand?

  Reageer
  #3

  hello, Ann. alsof u mijn zoon van 4 jaar oud beschreven. Een week lang zat hij 's ochtends op de PSZ, en' s middags en 's avonds steeg koorts tot 39-41, blauwe lippen en vingers, gemarmerde huid. Op 3 februari eindigde dit en sinds maandag na de PSZ ligt hij op de bank: slapen of dommelen. De dokter controleerde ook de urine - was schoon. Ik besloot nog even te wachten (tot het einde van de week?) en wil de dokter opnieuw zien als de symptomen niet verdwijnen. Ik hoop dat alles goed met je gaat en dat je kind je zal verrassen met gezondheid en goed humeur.

  Reageer
  #4

  hi olga,

  afgelopen week ging goed. tot vandaag, weer 39,6. weer huisarts… heeft nu een kuur vanwege oorpijn. konden het niet goed zien door oorsmeer maar denken middenoorontsteking…. nou laten we hopen dat dit dan al die tijd de oorzaak is geweest van het kwakkelen en dat het nu snel op knapt!

  Reageer
Reageer op: Koorts 9 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief